CLICKS HERE!!!

Saturday, 9 June 2012

JMTi's LEAGUE!

mencoret seribu cerita. seribu kata. jutaan aksi.
permulaan yang baik. komitmen dari semua pihak. tapi tetap ada yang tak menariknya.
apa kes? ada berita panas jugak!
sampai manager JMTi pun nak letak jawatan. dengar pulak ada yang nak bergaduh.
saya tak tau lah benda ni betul ke tak. tapi tu lah HOT topik untuk LIGA JMTi ni.
sampai masam muka. tak bertegur. betul kerh??? apa cerita ni???
tak kesah lah tu!!! ada jugak cerita yang BEST!!!
apa yang BEST??? baca lah dulu....=D

so! berbalik pada benda yang paling penting!
'PERLETAKAN JAWATAN MANAGER BOLA JMTi'
betul ke STATEMENT ni? ke cuma khabar angin?
tapi kalau ikot kan apa yang manager tu sendri ckp, mcm tu lah dengar nya.
korg semua tak caya? aku ada bukti! jom tengok ni!

DI PRINT SCREEN DARI WALL ABAH FIZAL(MANAGER JMTI).

ha! nampak tak gambar tu??? tu aku suruh kawan aku print screen kat wall manager tu. 
kalau ikot kan. memang sah manager JMTi dah letak jawatan. 
saya tulis balik ye apa yang menager tu tulis kat wall dia.

'Alhamdulillah. Syukur akhir nya JUARA piala pengarah adtec kulim. Terima kasih kepada semua pemain. Akhirnya dapat saya bersara dari pengurus JMTi'. 


begitulah kata pengurus JMTi, atau lebih di kenali Abah Fizal. 
tapi PERSOALANNYA!!!

KENAPA??? 
1) adakah sebab LIGA JMTi ni dia letak jawatan???
2) ke manager tu tak puas hati dengan mana-mana pihak??? 
3) atau memang dia nak letak jawatan??? 
(jawab sendiri lah eh kawan!!! =D)

dan kalau betul lah Abah Fizal dah letak jawatan. 
siapa yang akan menggantikan beliau sebagai manager bola??? 
ada kah......

 ENCIK AHMAD HUSNI. 
HA!!! ada kah beliau yang akan menyandang jawatan ini??? ATAU!!!
ada cik-cik lain yang lebih LAYAK???

ha! yang nak bergaduh tu apa cite pulak??? nak main bola ke nak bergaduh??? 
kalau nak bergaduh. pergi lah ke tempat yang betul!!! bukan di padang bola. 
orang nak main bola lah!!! 
syuh!!! syuh!!! syuh!!! HEHE. =P
sabar ye kepada semua pemain.
biasa lah tu. adat permainan. ada menang. ada kalah. tak perlu nak protes sangat!!! =D
dan paling penting!!! BE PROFFESIONAL!!! tak payah lah nak masam muka.
(SAYA TIDAK MENUJU PERKARA INI KEPADA SESIAPA!!! HUHU.=P)

cukup lah benda yang tak best ni! kita tukar pada benda yang seronok sikit!!! =P
benda yang mungkin tak pernah terjadi di padang bola!!! ha???
nak tau tak apa??? HEHE! =P
sebelum tu, saya nak tnya pada semua. 
PERNAH TAK DENGAR ORANG MUNTAH DALAM PADANG SEBAB TERLALU PENAT??? 
HAHA!!! =D
tu lah citer nya! sampai ada yang muntah2 kot!!! tak tau lah!!! HAHA!!! =D 
saya malas lah nak bg tau sapa org tu. mungkin ada yang tahu. mungkin ada yang tak. 
tp saya bagi HINT sikit lah!!!

PEMAIN YANG TELAH MEMBUAT PERKARA DI ATAS. =P
ha!!! korang tak kenal kan??? yelah!!! saya dah edit muka dia dengan nama dia tu...
tak kantoi aih!!! HEHE. =P

OK!!! sesi tuh dah tamat!!! hurm... sibuk je buat pelbagai SPEKULASI!!! 
nak tau jugak sapa yang jadi juara LIGA JMTi ni. HUHU...
ala... msti korang dah tau kan. tak pelah. aku ckp je!!!

TEAM YANG MENJUARAI LIGA INI IALAH!!!
DEBUNGA WANGI!!!! 

team ni hebat kot!!! memang terbaik lah!!! korg tak caya??? tgok ni!!!

NAMPAK TAK??? GAGAH KOT!!! TAK TAKOT KE???


TENGOK!!! WARM UP SAMA-SAMA!!! SEMANGAT PASUKAN YANG KUAT!!!
SO!!! apa pendapat korg??? memang layak kan team ni menang!!! aku pun RESPECT lah!!!
TAHNIAH DEBUNGA WANGI!!! =D

(HANYA SEKADAR HIBURAN!!! KALAU TERASA, JANGAN MARAH!!! MAAF YE!!!=P)





2 comments:

  1. Memang betul apa yang saya kata kan... rasa nak lepas tue dah lama cuma tak berkesempatan lagi... insyallah ada orang yang sanggup bawa team jmti pergi lebih jauh... saya letak jawatan bukan kerana gaduh atau masam muka... cuma nak bagi peluang kepada encik encik lain pulak yang bawa team... lebih ramai yang berbakat dari saya... bukan saya yang memberi kejayaan kepada pasukan... pemain yang memberi nya... Terima kasih... MAJU lah BOLA untuk JMTI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... baik lah cik rafizal!!! terima sahaja apa keputusannya... =) err... mcm saya pulak player bola...
      HAHA!!! =D

      Delete