CLICKS HERE!!!

Saturday, 27 October 2012

Keadaan Sekarang

Lappy rosak. Buka-buka. No display. OK sedih. Try banyak kali. Buka tutup. Buka tutup. Tak jadi jugak. Macam tak dok perasaan. Masuk Lappy dalam beg. Bawak pergi kedai. Then technician tu ckp.

"Motherboard rosak ni. Kena hantar servis kat KL. 2 minggu."

Pergi meniggalkan lappy bersendirian di sana. Balik ke Penang tanpa lappy. Tapi tak rasa pape. HAHA! =D Since dah nak final, aku rasa takpe kot. Dia suruh study ah tu. HUHU. Sebulan je tanpa lappy. Tapi, aku tak kesah pun lappy ada o tak. Yang aku risau, benda dalam lappy tuh. Aku dah mintak org kedai tu buat back-up files. Harap semua benda adalah. =) Hurm...

Kuantan, of course kena jumpa budak tu. Kalau tak, tak bermakna balik kuantan aku. HUHU. Maka berjumpalah kami. Tempatnya, rahsialah!!! HUHU. Lepak2. Guling2. Golek2. Gaduh2. Manja2. Kutuk2 org yang lalu depan kita org (budak tu yang ajar). Yaw!!! HAHA!!! =D Of course seronok. HUHU.

Tapi pagi ni, nak kena balik dah lah. HUHU. Penang sedang menunggu, kelas sedang menunggu. Buku pun sedang menunggu. HUHU. Malas pulak rasa. Wii...

SO!!! Lappy tak dok, means aku akan jadi katak di bawah tempurung di Penang. Maka, BLOG ni akan bersarang buat seketika. Jadi sapa2, yang ada lalu kat BLOG ni, tolong2 eh tgok2kan. Bersihkan sikit. HUHU. 

Salam. =)

1 comment:

  1. laa yekee...huk aloh...btw...siapakah gerangan budak tu :3

    ReplyDelete